Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Koopappartementen in Zeeland - Hoogedeure Makelaars Taxateurs

President Rooseveltlaan 240

Add to bookmarkAdded
  • Huurwoningen
  • VERHUURD
  • - Appartement
  • 1956 bouwjaar
  • 225 m3 inhoud
  • 82 m2 woonopp
  • 2 slaapkamers
Adres : President Rooseveltlaan 240 Vlissingen

TE HUUR:
Ruim en licht hoekappartement met fraai uitzicht op de Schuitvaartgracht en het achtergelegen Antoni Gaudipark.
Het appartement is op de eerste etage van een net complex gelegen en op korte afstand van het centrum van Vlissingen, de Boulevard en het strand. Het appartement is recent op diverse punten gemoderniseerd en wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd: direct klaar voor bewoning! Indien u zelf uw eigen meubilering wenst mee te nemen en/of uw eigen stoffering wenst aan te brengen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

INDELING:
Beveiligde entree/trappenhuis met brievenbussen en trapopgang naar de eerste etage, er is tevens een stoeltjeslift aanwezig.

Entree/hal appartement met separate toiletruimte en toegang tot de badkamer met wastafel en inloopdouche. Ruime slaapkamer aan de voorzijde gelegen, voorzien van een wastafel. Via de hal is tevens toegang tot de grote woonkamer van ca. 39m² met achtergelegen keuken met aansluiting voor witgoed. Tweede slaapkamer aan de achterzijde gelegen. Vanuit de woonkamer, keuken en de slaapkamer is het achtergelegen balkon te bereiken. Het appartement is voorzien van centrale verwarming (CV).

Achter het complex is een nette berging gelegen op de begane grond voor het stallen van uw fiets en overige spullen.

Door de aanwezigheid van een traplift en een toegankelijke badkamer, is dit appartement zeker ook geschikt voor minder validen. Genoemde huurprijs is inclusief meubilering en stoffering, maar exclusief gas, water, licht en internet. Indien gewenst, kan dit tegen meerprijs voor u geregeld worden. De servicekosten bedragen 25 euro per maand.

Huurprijs €850 p/m ongemeubileerd, de servicekosten bedragen €25 p/m. Het appartement is tegen meerprijs ook volledig gemeubileerd te huur. Huur van dit appartement is alleen toegestaan indien u er (tijdelijk) permanent gaat wonen, gebruik als recreatiewoning is niet toegestaan. Een screening van de huurder(s) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Huurperiode bespreekbaar, huur voor zowel kortere als langere tijd behoort tot de mogelijkheden.

  • Brochure
  • Map

Om de brochure te downloaden klikt u op de afbeelding !
Indien er geen brochure aanwezig is kunt u deze aanvragen via onderstaand contactformulier.

icon pdf


 

Contact


Captcha *