Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Bouwkundige keuring Zeeland - Hoogedeure Makelaars Taxateurs
Hoogedeure NVM Makelaars en Taxateurs op Walcheren
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Oostkapelle
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Zeeland
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Domburg

1 2 3 4

Bouwkundige keuring Zeeland - Hoogedeure Makelaars Taxateurs

Bouwkundige keuring in Zeeland uit laten voeren?

Een bouwtechnische keuring van een woning, appartement of bedrijfsruimte wordt door kopers heel vaak niet nodig geacht. Dat is eigenlijk best bijzonder te noemen, zeker als u weet dat u als verkoper informatieplichtig bent en aansprakelijk kunt worden gesteld indien u dit onjuist of niet heeft gedaan.De koper heeft een onderzoeksplicht, middels een bouwkundig rapport kunt u aantonen dat u, met betrekking tot de technische staat, hieraan heeft voldaan.

In de jaren dat wij de technische staat van objecten opnemen en rapporteren zijn we vaak tegen gebreken of achterstallig onderhoud aangelopen waar soms ook de verkopende partij geen weet van had, en dan is het lastig te voldoen aan de informatie verplichting. Gelukkig kan er hierdoor vaak wel vroegtijdig een afweging worden gemaakt of er een koop tot stand moet komen of  kan er nog worden onderhandeld over een passende oplossing. Soms worden er andere consessies gedaan, bijvoorbeeld een herstel door de verkopers.

Indien u daadwerkelijk de woning van uw dromen heeft gevonden is het niet onverstandig om, alvorens verdere stappen te ondernemen, deze te laten inspecteren. Desgewenst kan deze inspectie samengaan met een aankoop- of taxatieopdracht zodat u precies weet wat de technische staat en de de waarde is van het object. De door ons opgemaakte rapporten geven niet alleen een overzicht van de technische staat van het object maar geven tevens een  globaal overzicht van de kosten welke dienen te worden gemaakt om de woning in de juiste technische staat te krijgen.


Tevens kunnen onze rapporten worden gebruikt voor het verkrijgen van een financiering met Nationale Hypotheek Garantie. U kunt tenslotte maar beter goed beslagen ten ijs komen.

Bouwkundig Inspecteur Hoogedeure Makelaars Taxateurs

 


Jan-Willem Hoogedeure is gecertificeerd bouwkundig inspecteur en aangesloten bij de BVBK (Branchevereniging Bouwkundige Keurders). Een bouwkundige keuring kan ook samen met een woningtaxatie en/of een aankoop- of verkoopgesprek. Jan-Willem Hoogedeure is tevens gecertificeerd register Makelaar en Taxateur en aangesloten bij de NVM.

 

Uw naam:*
Email adres en telefoonnummer:*
Gegevens te keuren object:*
Uw vraag of bericht:
Recaptcha verification:

1
1
0
s2smodern

Bouwkundige gebreken

Bouwkundig Advies

NVM Makelaar en Taxateur in Domburg - Oostkapelle , Jan-Willem Hoogedeure, heeft ruime ervaring als
verkoop- / aankoopmakelaar en taxateur van onroerend goed in Zeeland.

Jan-Willem Hoogedeure
Jan-Willem Hoogedeure
Gecertificeerd RMT
Na werkzaam te zijn geweest bij grote makelaarskantoren in onder meer Middelburg en Vlissingen is Hoogedeure Makelaars - Taxateurs - Bouwkundig advies ontstaan (oktober 2011) Jan-Willem Hoogedeure is geboren en getogen in Oostkapelle, woont in Domburg en is VastgoedCert gecertificeerd register Makelaar - Taxateur. Door onze marktkennis in het Zeeuwse worden wij ook gevraagd om advies uit te brengen bij het aankopen van een woning, als aankoopmakelaar. Het aankopen van woningen doen wij in opdracht van potentiële kopers, waardoor zij inzicht krijgen in de staat en waarde van het te kopen object.
Jan-Willem Hoogedeure
Jan-Willem Hoogedeure
NWWI Taxateur
Onze bouwtechnische kennis speelt hierin een belangrijke rol, wij zijn tevens geaccepteerd door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen voor het opmaken van bouwtechnische rapportages. Deze rapporten kunnen u van dienst zijn bij de aankoop van een woning, maar ook bij het verkrijgen van NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Een bouwtechnisch rapport kan uiteraard ook uw verkoop kansen vergroten! U kunt ons ook inschakelen voor het taxeren van woningen, wij zijn geaccepteerd en geregistreerd bij het NWWI, waardoor onze taxatierapporten onafhankelijk en betrouwbaar zijn en door elke geldverstrekker en/of andere instanties worden geaccepteerd.