Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

NHG woningtaxatie Zeeland
Hoogedeure NVM Makelaars en Taxateurs op Walcheren
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Oostkapelle
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Zeeland
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Domburg

1 2 3 4

NHG woningtaxatie Zeeland

Hoogedeure Makelaars & Taxateurs & Bouwkundig AdviesTaxatie in Zeeland, uw woning - woonhuis of appartement taxeren - Hoogedeure Makelaars & Taxateurs is u graag van dienst! Wat is uw huis / woning of appartement waard ? Een taxatierapport geeft u daar het antwoord op!Een woning taxatierapport kan nodig zijn bij het kopen of verkopen van een woonhuis, bij een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek eventueel met het verkrijgen van NHG (nationale hypotheek garantie). Maar bijvoorbeeld ook bij een echtscheiding c.q. boedelscheiding of het vaststellen van de erfbelasting, de overdrachtsbelasting of bij WOZ-zaken. Ook erpachttaxaties kunnen wij voor u verzorgen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een taxatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of klik op onderstaande links

 Offerte woning taxatie aanvragen!  NWWI taxatierapport aanvragen!
 

 

Steeds meer instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet.
Wij zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen) en ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en NRVT en daarmee gecertificeerd register makelaars (RM) en taxateurs (RT).
Daarnaast zijn wij aangesloten bij het NWWI( Nederlands Woning Waarde Instituut).

Als gecertificeerd Makelaar-Taxateur ondergaan wij de verplicht gestelde periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. Bij het taxeren hanteren wij de norm voor het vaststellen van de oppervlakten: de Meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Door de actualiteit zijn wij zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Een van de essentiële punten om de waarde van uw onroerend goed te bepalen.

Een door ons uitgebracht taxatierapport voldoet aan de laatste door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) vastgestelde normen. De acceptatie van, en de aansluiting bij, het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) draagt hier zeker aan bij. Deze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers en overige instellingen (NHG) geaccepteerd.

Taxateurs Domburg | Taxateurs Oostkapelle | Taxateurs Serooskerke | Taxateurs Aagtekerke
Taxateurs Meliskerke | Taxateurs Westkapelle | Taxateurs Grijpskerke | Taxateurs Veere
Taxateurs Koudekerke |Taxateurs Zoutelande | Taxateurs Vrouwenpolder
Taxateurs Middelburg | Taxateurs Oost-Souburg | Taxateurs Vlissingen

 

1
1
0
s2smodern