Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Koopwoningen in Zeeland - Hoogedeure Makelaars Taxateurs - Hoekwoningen

Vrouwenpolderseweg (ongenummerd) Serooskerke

Add to bookmarkAdded
 • Koopwoningen
 • €379.000
 • - Hoekwoning
 • 2022 bouwjaar
 • 498 m3 inhoud
 • 140 m2 woonopp
 • 3 slaapkamers
 • 14893 m2 perceelopp
Adres : Vrouwenpolderseweg 28, Serooskerke, Nederland

Duurzame hoekwoningen voor gezinnen in een nieuwe groene en sociale wijk genaamd De Woongaard aan de rand van Serooskerke (Walcheren). Nog 2 hoekwoningen beschikbaar!

De Woongaard
De Woongaard is een duurzaam woonproject op Walcheren. Het project wordt in eigen beheer door de toekomstige kopers gerealiseerd middels Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Samen met de andere woningkopers ben je opdrachtgever en realiseer je het volledige project, van eigen woning tot gezamenlijke tuin. Bij de opstart van de bouw gaan de woningeigenaren verder als Vereniging van Eigenaren (VvE).

De unieke ecowijk is gelegen in een perenboomgaard. Dicht bij bos, zee en strand, maar ook de stad Middelburg is om de hoek. Voor ieder wat wils dus! De Woongaard is een wijk waar kinderen volop natuurlijke speelruimte hebben en waar je heerlijk samen in de tuin kunt werken en genieten. De in totaal 25 huizen binnen het project worden gebouwd in groepjes rond een autovrije weg. In de gezamenlijke tuin van 14.800 m2 komt een een waterspeelplaats, moestuin, kas, een (zwem)vijver en een gezamenlijk gebouw met wasruimte, flexwerkplekken en een kluswerkplaats. Ook is hier volop ruimte om met de buren bijeen te komen. Parkeren van de auto is mogelijk op de gezamenlijke parkeerplaats aan de ingang van de wijk. Hier zijn ook laadpalen gereserveerd.

Nog beschikbare woningen
Er zijn nog 2 hoekwoningen beschikbaar. Het casco staat vast en er wordt gebouwd in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Er is voorzien in basis sanitair, keuken en badkamer worden door de koper verzorgd. Zelfwerkzaamheid in afwerking behoort tot de mogelijkheden, waarmee een besparing op de koopsom gerealiseerd kan worden.

De globale indeling is als volgt: 

Begane grond
Hal met toilet en trapopgang.
Woonkamer met open keuken. Via de woonkamer is toegang tot een achtergelegen bijkeuken.

Verdieping

Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers. Tevens is op de verdieping een badkamer gesitueerd die naar wens is in te richten.

Mogelijkheid tot bergzolder.
Aan de achterzijde van het huis is het mogelijk een veranda of pergola aan te bouwen.

Energieneutraal & gezond binnenklimaat
Het huis is energieneutraal. Zo liggen er op de zuidzijde van het dak zonnepanelen en -collectoren en op de noordzijde en de uitbouw een sedumdak. Ook is er in het ontwerp veel rekening gehouden met de realisatie van een gezond binnenklimaat. De woning beschikt dan ook over een zomernacht-ventilatieluik; in een hete zomer kan het gehele luchtvolume van de woning in korte tijd een aantal keren ververst worden met koele lucht, zonder lawaai van bijvoorbeeld een airco. Er is een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor o.a. de vloerverwarming.

Het dorp Serooskerke
De Woongaard ligt aan de rand van het dorp Serooskerke. Een goed bereikbaar dorp op Walcheren waar veel voorzieningen zijn zoals een basisschool, sportverenigingen, een openluchtzwembad, een sportschool, diverse winkels waaronder een supermarkt, een huisarts en een fysiotherapeut. Aan het einde van de straat staat de molen Jonge Johannes; tegenwoordig een heerlijke plek om te spelen en te eten met het hele gezin.

Serooskerke ligt direct aan de N57 die onderdeel uitmaakt van de Dammenroute richting Zuid-Holland en de steden Middelburg, Vlissingen en Goes. Op korte afstand van het dorp bevinden zich de stranden van Oostkapelle en Vrouwenpolder en de natuurgebieden “Oranjezon” en “De Manteling”.
Verwachte oplevering: medio 2022

Meer informatie over dit unieke project? Neem gerust contact op.

 • Brochure
 • Kenmerken
 • Energielabel
 • Map

Om de brochure te downloaden klikt u op de afbeelding !
Indien er geen brochure aanwezig is kunt u deze aanvragen via onderstaand contactformulier.

icon pdf


 

 • Permanente bewoning
 • Koopsom V.O.N.
 • Volledig geïsoleerd
 • Vloerverwarming
 • Warmtepomp

Contact


Captcha *