Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Koopwoningen in Zeeland - Hoogedeure Makelaars Taxateurs - Recreatie chalets

Polderweg 12-223 Kruiningen

Add to bookmarkAdded
  • Recreatiewoningen
  • VERKOCHT
  • - Chalet
  • 2003 bouwjaar
  • 110 m3 inhoud
  • 45 m2 woonopp
  • 2 slaapkamers
  • 234 m2 perceelopp
Adres : Polderweg 12, Kruiningen, Nederland

Polderweg 12, Kruiningen (Chalet 223)

Goed onderhouden recreatiechalet gelegen op een heerlijk vrij plekje op het fraaie chaletpark van Camping Den Inkel in Kruiningen (Zuid-Beveland). Het geheel is gelegen op een ruim perceel huurgrond met parkeergelegenheid voor één auto op eigen terrein. Er is tevens mogelijkheid om de grond te kopen van de campingeigenaar tegen meerprijs. Het ruime chalet (bouwjaar 2003) is door de huidige eigenaar uitsluitend privé gebruikt sinds 2009. Als eigenaar van het chalet kunt u gratis gebruik maken van het zwembad dat naast de camping is gelegen.

INDELING
Binnenkomst in de hal met toiletruimte met fontein. Via de hal is toegang tot de luxe keuken met engels fornuis en de ruime, lichte woonkamer met haard en terrasdeur. Aan de achterzijde bevinden zich een tweetal ruime slaapkamers met volop kastruimte. Tevens nog een luxe badkamer met tweede toilet, wastafel en bad/douche combinatie. Een zitbank in de woonkamer kan omgevormd worden tot extra bed voor uw gasten.

Om het chalet ligt een fraai aangelegde tuin met een groot terras. Naast de chalet staat tevens nog een ruime, vrijstaande houten berging met overkapping, waar het heerlijk vertoeven is tot in de late avond.

ALGEMEEN
Enkele jaren geleden zijn door de huidige eigenaar het dak en de dakgoten volledig vernieuwd. Het dak is voorzien van dakisolatie. Tevens is het terras recentelijk grotendeels vernieuwd.

Verwarming middels ring verwarming (lucht verwarmingssysteem), welke op warme dagen ook voor ventilatie benut kan worden. Warm watervoorziening middels een geiser.

OMGEVING
De ruim opgezette camping ligt in natuurgebied Den Inkel, te weten een mooie, rustige omgeving met veel groen en op zeer korte afstand van de Westerschelde. De camping grenst aan bossen, vijvers, weides, wandel- en fietspaden en een groot openluchtzwembad. De camping zelf beschikt over een receptie, bar, recreatieruimte en een kampwinkel.

De vraagprijs voor het chalet bedraagt € 32.500,- inclusief de volledige inventaris. De huurprijs voor de grond is voor 2019 vastgesteld op € 2.753,- inclusief toeristenbelasting. Er is tevens mogelijkheid om de grond te kopen van de campingeigenaar.

Neemt u voor meer informatie of afspraak voor een bezichtiging, gerust contact op met ons kantoor.

Noot: het chalet is uitsluitend voor recreatief gebruik, permanente bewoning is niet toegestaan.

  • Brochure
  • Map

Om de brochure te downloaden klikt u op de afbeelding !
Indien er geen brochure aanwezig is kunt u deze aanvragen via onderstaand contactformulier.

icon pdf


 

Contact


Captcha *